Specialiserade på husrenovering i Stockholm

Vi är med er hela vägen

Husrenovering i Stockholm

Funderar du på att renovera ditt hus? Vi har genomfört många framgångsrika renoveringsprojekt och kan renovera ditt hus eller villa på ett hållbart sätt. Vi erbjuder totalentreprenad för husrenovering, vilket innebär att du bara behöver ha kontakt med en entreprenör under hela processen. Vårt team besitter alla nödvändiga kunskaper för att ge ditt hus en omfattande uppgradering.

Vi håller en personlig dialog genom hela projektet och finns alltid tillgängliga för rådgivning och frågor. På så sätt blir din husrenovering en trygg och tillfredsställande upplevelse från början till slut. Vi prioriterar alltid kvalitet och service för att säkerställa att du blir helt nöjd med ditt husrenoveringsprojekt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på husrenovering i Stockholm!


husrenovering Stockholm

Husrenovering Stockholm – kompetent totalentreprenad

När du anlitar oss för husrenovering kan du lita på att vi tar det fulla ansvaret. Vid en totalentreprenad tar vi hand om hela arbetet, inklusive projektledning. Som kund behöver du alltså skriva ett avtal istället för en rad olika.

Du behöver bara ha kontakt med en person inom projektet – vår erfarna arbetsledare. Detta är det absolut smidigaste sättet att utföra en husrenovering på. Vi tar givetvis även ansvar för materialinköp, maskiner och montering av byggnadsställningar.

Är du i behov av en husrenovering i Stockholm så är det bara att höra av dig till oss så svarar vi på dina frågor.

Våra tjänster inom husrenovering

  • Planering och design. Vi hjälper våra kunder att skapa en genomtänkt plan för deras renoveringsprojekt och ger råd om lämpliga designval baserat på deras behov och önskemål.
  • Ombyggnad. Vi utför ombyggnad av befintliga utrymmen och anpassar dem efter våra kunders specifika krav.
  • Renovering av kök och badrum. Vi har stor erfarenhet av att renovera kök och badrum, vilket är två viktiga delar av ett hem som ofta behöver uppdateras.
  • Målning och tapetsering. Vi erbjuder målning och tapetseringstjänster för att ge hemmen en fräsch och modern look.
  • Golvläggning. Vi har kunskap om olika typer av golvmaterial och hjälper våra kunder att välja och installera det bästa golvmaterialet för deras hem.
  • Elektriska arbeten. Våra elektriker utför alla typer av elarbeten, inklusive installation av nya uttag och belysning.

Varför välja oss?

Att renovera ett hus kan vara en stressig uppgift, men det behöver inte vara så. När du väljer oss som din partner i ditt renoveringsprojekt kan du vara säker på att allt kommer att göras smidigt och effektivt. Vi har det rätta teamet av professionella hantverkare och vi använder endast högkvalitativa material för att säkerställa att slutresultatet blir både hållbart och estetiskt tilltalande.

Vårt mål är alltid att överträffa våra kunders förväntningar och vi arbetar tätt tillsammans med dem för att se till att deras drömhem blir verklighet. Vi är stolta över vårt arbete och våra kunders nöjdhet är vår främsta prioritet.

Husrenovering Stockholm – frågor och svar

Varför ska jag renovera mitt hus?

Det finns flera anledningar till att genomföra en husrenovering. Det kan vara för att öka bostadens värde, förbättra boendemiljön, åtgärda skador eller ge möjlighet till att anpassa huset efter nya behov.

Vad ingår i en husrenovering?

En husrenovering kan omfatta allt från mindre kosmetiska förändringar till totalrenovering av hela huset. Det vanligaste är att renovera badrum, kök, fasad och tak. Det kan även inkludera byte av fönster, el- och VVS-installationer samt golvläggning och målning.

Hur lång tid tar en husrenovering?

Tiden det tar att renovera ett hus beror på flera faktorer, som omfattningen av renoveringen och tillgängliga resurser. En mindre renovering kan ta några veckor medan en totalrenovering kan ta flera månader.

Endast fantasin är ett hinder för ditt drömhus

Vi kan byta golv, ljudisolera, riva bärande väggar för att skapa bättre planlösningar och släppa in ljus. Vi bygger nya väggar och tak och arbetar med de flesta godkända byggmaterialen på marknaden. Vi kan förstora och förminska badrum och kök vid behov. Vi har även med stor framgång installerat golvvärme i samband med husrenoveringar.

Välkommen att kontakta för att boka ett inledande möte. Vi kan genomföra en kompetent och effektiv husrenovering i Stockholm.

Låt oss renovera ditt hus