När du behöver en totalentreprenad i Stockholm

Renoveringar och nybyggen

Renovering i Stockholm med totalentreprenad

Är det dags för ett stort renoveringsprojekt? Vill du ha ett nytt och fräscht badrum, ett trivsammare kök eller vill du renovera hela din bostad?

Välkommen att kontakta oss – experten på totalentreprenad i Stockholm.

Vi är ett byggföretag med breda kompetenser och lång erfarenhet som kan ta ett helhetsgrepp när det handlar om såväl nybyggen som renoveringar. Vi riktar oss mot kunder i hela Storstockholm – i kommuner i norrort som  Täby, Djursholm, Danderyd, Vallentuna, Upplands Väsby, Sollentuna, Lidingö och Åkersberga finns ett flertal av våra kunder. 

Totalentreprenad Stockholm - vindsvåning

Totalentreprenad i Stockholm med bred kompetens

Oavsett om ditt projekt är en helrenovering eller en nybyggnation så kan du lita på att vi gör ett bra jobb. När du anlitar oss för en totalentreprenad i Stockholm så kan du sova lugnt om natten – vi gör hela arbetet och inget faller mellan stolarna. Från första kontakten till slutinspektion så är vi med dig – du behöver bara ha en kontakt och allt kommer att flyta på ett smidigt sätt.

Bland våra medarbetare finns alla de kompetenser som behövs för att genomföra en renovering på bästa möjliga sätt. Vi renoverar kök och badrum – våtrumsbehörighet finns hos våra erfarna och kompetenta VVS-ingenjörer som tar hand om rörmokeri med varsam hand.

Vi har snickare som bygger altaner, tillbyggnader och monterar färdiga lösvirkeshus. Våra målare arbetar såväl inomhus som inomhus med stor kunskap om yrket. Plattsättare, elektriker – hos oss finns de kompetenser som krävs för en effektiv totalentreprenad. Vi renoverar fönster, tar hand om golv, tak och trappor, dränerar och gör markarbeten.

Stor trygghet att anlita oss

En stor fördel med att anlita oss som totalentreprenör är tryggheten som det medför. Du skriver kontrakt med oss och sedan har du enbart kontakt med oss. Vi står sedan bakom hela ditt bygg- och renoveringsprojekt – planering, offertförslag, inköp av material, utförande, kvalitetskontroll.

Inget faller mellan stolarna. Vår utsedda projektledare har den överblick som behövs för att leda projektet i hamn. Vi finns hela tiden till hands om du har några frågor eller önskemål – kontaktar du arbetsledaren så får du raka besked.

Vad är en totalentreprenad?

En totalentreprenad är ett entreprenadavtal där en part åtar sig att ansvara för hela byggprojektet, från planering till färdigställande. Det innebär att totalentreprenören tar hand om allt arbete som behövs för att bygga ett projekt, inklusive alla underentreprenörer och material.

Totalentreprenaden är en vanlig metod inom byggbranschen, särskilt i större projekt. Den ger beställaren mer trygghet och minskar risken för förseningar eller konflikter mellan olika entreprenörer. Totalentreprenaden är också ett effektivt sätt att få en komplett lösning på sin byggnation, eftersom totalentreprenören ansvarar för alla delar av projektet och koordinerar arbetet.

Totalentreprenad – fördelar

Bara en kontaktperson

En av de största fördelarna med totalentreprenad är att du som kund har en enda kontaktperson under hela projektet. Detta innebär att du slipper ha kontakt med flera olika företag och istället kan fokusera på din egen vision och önskemål för projektet. Du behöver heller inte oroa dig för att något ska falla mellan stolarna.

Smidigare process

Genom att ha en enda ansvarig entreprenör blir processen oftast smidigare och effektivare. Totalentreprenören tar hand om all koordinering och samordning mellan olika yrkesgrupper, vilket minskar risken för förseningar och missförstånd.

Kostnadseffektivt

I många fall kan totalentreprenad även vara mer kostnadseffektivt än att anlita flera olika entreprenörer. Genom att ha en enda kontaktperson och samordning mellan olika yrkesgrupper minskar risken för onödiga utgifter och förseningar.

Kontakta oss gärna för referenser

Att köpa, bygga eller helrenovera ett hus är en väldigt stor och krävande sak för de flesta. Det är lätt att det skapar stress och oro – inte minst om man känner att entreprenören inte riktigt räcker till. Hos oss är du i goda händer från start. Vi hjälper dig gärna med referenser från tidigare arbeten – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Totalentreprenad betyder att du bara behöver signera ett kontrakt – och det är med oss. En kontakt och ett kontrakt helt enkelt. Andra kontakter som kan behöva med underentreprenörer, myndigheter och så vidare tar vi hand om. Vi tar hand om projektet från första handslag till sista byggstädning.

Vi utför totalentreprenad i Stockholm norrort som främsta område:

Totalentreprenad Lidingö

Nytt kök med nya bänkskivor? Nya plattor och klinkers i badrummet? Nya spotlights i undertaket i hallen? Golvslipning i vardagsrummet? Vilka behov du än har när du vill snygga till villan i Lidingö så kan vi ordna det. Vi är med dig i drömmen om ett nytt, värdefullt hem.

Totalentreprenad Danderyd

Anlita oss för en totalentreprenad i Danderyd, denna pärla norr om Stockholm. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och kan ge dig som privatperson råd och stöd inom alla områden: budget, ritningar och materialval. Låt oss hjälpa dig att renovera huset och höja värdet på både kort och lång  sikt.

Totalentreprenad Djursholm

Höj värdet på huset i exklusiva Djursholm genom att anlita oss för en totalentreprenad. Vi strävar alltid efter att uppfylla ditt behov av professionellt utförda arbeten med konkurrenskraftiga priser. Hör gärna av dig så delar vi med oss av referenser från tidigare jobb i Djursholm.

Totalentreprenad Åkersberga

Låt oss höja värdet på villan eller radhuset i Åkersberga – denna pärla i norra Stockholm. Vi utför hela arbetet från start till mål med fullt fokus på dina specifika behov och önskemål. Vi har renoverat badrum och kök i ett flertal olika områden i Åkersberga – hör av dig till oss om du önskar referenser.

Totalentreprenad Upplands Väsby

När vi utför en renovering i Upplands Väsby eller någon annanstans i norrort Stockholm så är vi alltid med att kvalitetssäkra alla aspekter av arbetet. Vi håller alltid tidsplanen och budget, allt för att nå hundra procent nöjda uppdragsgivare.

Totalentreprenad Täby

När vi utför en renovering är vi med dig från tanke till färdig produkt. Våra projektledare bistår med allt du kan behöva när du renoverar villan i Täby: konstruktion, ritningar, kontakt med materialleverantörer som alltid levererar högsta kvalitet.

Totalentreprenad Sollentuna

Vi utför våra arbeten åt såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar i Sollentuna. Vi har lång erfarenhet av små och stora byggprojekt och kan med vårt team på 20 erfarna hantverkare vara behjälpliga med det mesta inom renovering och nybyggnation.

Totalentreprenad Vallentuna

Vi kan genomföra en renovering som effektiv totalentreprenad.  Vi snyggar till badrummet i bostadsrätten i Vallentuna centrum eller helrenoverar villan i Ekeby. Du behöver bara ha kontakt med oss under hela projektet – vi  har alla nödvändiga kunskaper.

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi lämnar kvalitetsgarantier som skapar trygghet. Anlita oss för en totalentreprenad i Stockholm – du kommer inte att ångra dig!

Totalentreprenad med full kompetens i norra Stockholm